Onderhoud van kussens

woensdag 12 juni 2019Wanneer jij onverhoopt een vlek op jouw kussen hebt dan kun je deze het beste direct van het oppervlak verwijderen. Je kunt dit doen met lauw water en een klein beetje wasmiddel.

Wassen
Voor het grondige reinigen van jouw kussen haal je de hoes eraf en gooi je deze gewoon in de wasmachine. Alle hoezen, met uitzondering van Flame, kun je op 30 graden in de machine wassen. Rits de hoes voor het wassen dicht, op deze manier voorkom je dat eventuele losse draadjes tussen de rits gaat zitten. De hoezen niet in de droogtrommel drogen.

Onze buitenstoffen hebben in de fabriek een speciale nabehandeling gehad om ze waterafstotend te maken. Wanneer jij jouw hoezen al een aantal keren in de wasmachine hebt gedaan dan verminderen de water-en vuilafstotende eigenschappen. Wil je dit herstellen dan kun je dit herstellen door het product 303 High TechFabric Guard™ te gebruiken.

Onderhoud Flame Kunstleer
  • Reinigen met een vochtige doek en goed naspoelen met schoon water.
  • Een zachte borstel kan worden gebruikt voor zware vervuiling.
  • Niet wassen of drogen.
  • Niet strijken.
  • Gebruik geen oplosmiddelen, bleekmiddelen, schuurmiddelen, synthetische detergenten, boenwas of spuitbussen.

Onderhoud vullingen
Wanneer jij jouw maatkussens buiten gebruikt kan het zijn dat er, wanneer het bijvoorbeeld langdurig regent, vocht intrekt. Wanneer dit zo is kun je het beste de ritsen openen en de kussens op de zijkant uit laten lekken en goed laten drogen.


NieuwsoverzichtVind je dit interessant? Deel:
Kussenmaatjes
Kussenmaatjes
Kussenmaatjes
Kussenmaatjes
Kussenmaatjes
Kussenmaatjes
Kussenmaatjes
Kussenmaatjes